Textile, Jute, Brown, Fabric, Texture, Pattern

Blind klemmstutzen

Bedt een breed scala aan verschillende objecten. Ontworpen voor 3M of 1½ gallon IP65-standaard

3M buisfittingen met hoge compressie die algemeen verkrijgbaar zijn in PVC, PEX, EMT, CPVC, P zijn geschikt voor een reeks industriële en commerciële leidingsystemen. Lobs integreren soepel met een afdekplaat terwijl u een type slot wilt, wanneer belangrijke verbindingen nodig zijn, zijn ze eenvoudig te installeren met een simpele draai aan het slot en koppel. Ideaal voor strakke leidingsystemen

Soms beginnen fabrikanten en leveranciers van PVC- en PEX-fittingen traag, maar zijn ze vastbesloten om te slagen. Fittingen worden geaccepteerd voor gebruik door 3M en 3M roestvrijstalen pagode fittingen getest 18/10 bij 90 graden C.

De technieken zijn van hoge kwaliteit en maken gebruik van modellen met hoge compressie. Sommige fittingen elimineren de noodzaak voor een afgeschuinde pakking, terwijl andere 6-sponningen zijn met eindkappen die schroefdraad elimineren terwijl de achterkant en het gezicht afgeschuind worden. Voor 0,5 kruispunten en groter dan 90 graden C, is 0,5 doos ontworpen om oververhitting te voorkomen

Pompen filteren water door gebruik te maken van diffusors die zich aan de onderkant van 0.5 Box bevinden, een manier om water te filteren, wat weer een volledig afgesloten systeem mogelijk maakt.

Nu ik aandacht heb voor dit artikel, ga ik verder met 4 cruciale stappen om de koppelingen en adapters in te rijgen.

1. Zet al je waterkranen open.

2. Draai de hoofdafsluiter van het waterbedrijf dicht.

3. Verander uw koudwaterverbruik in de zuinige lengtes die u nodig heeft.

4. Plaats koppelingen in het koelprofiel dat naar verwachting de maat van de door u geselecteerde gegolfde buis zal genereren.

Je begint te merken dat je bij het solderen met een materiaal een niet-uitzonderlijke belastingsweerstand moet gebruiken. Bij het werken met leiding is het altijd het beste om in het midden van de koppeling te beginnen en gericht naar de buitenaansluitingen toe te werken.

De lijn van kopermatch tussen de pijpmoer en de koppeling kan gevoelig zijn voor schade aan het apparaat. Het is belangrijk om de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen en uiterst voorzichtig te zijn wanneer uw apparaat opstart. Anthe-eenheid heeft de mogelijkheid om de eenheid achteruit van zichzelf af te trekken. Laat u niet misleiden door de volgorde en wees zeer voorzichtig.

As you attempt your first soldering opportunity,you will notice that in order to strike the copper at the connection point, you must get the temperature to 30c immersed in a pot.You are heating up the pipe by attaching the lead from the coupler to the lead coming out of the pot. Take it off before you CANCEL the temperature to the correct liquid.When you do that, the liquid is going to be rather cool, so it is vitally important to know how to get the temperature right.Once you have heated the pot to 30c, pour it thoroughly alongside the pipe, so you don't dry it excessively.

Do NOT pour it down or stay in a certain area.

After about 10 minutes, check the temperature of the liquid. If its not right, then attempt to start again.

You are now closing the connection between the coupler Cold Water comes into the kitchen line. Close the tap.

Ga naar de mengkraan en neem na ongeveer 10 minuten een monster van het water dat uit de pot komt. Schuif onder een coaxiale koppeling, draai de klep naar de stand ALLE en zorg ervoor dat deze gesloten is. Neem een ​​monster van de temperatuur van het koude water dat naar de gootsteen gaat.

Uw warm water is nu klaar voor gebruik! Neem de tijd en het zal je helpen om het juiste gevoel voor de baan te krijgen.