Persoon Met Gele En Witte Bloemen

Het meeste werk betreft ons tuinontwerp en ook enkele terugkerende concepten. In mijn eigen geval denk ik dat meer voor de hand liggende ideeën zoals zonnestand, schaalbaarheid van extremisten en plaatsing van bomen veel voorkomen.

Wanneer we lezen over andere ontwerpen worden we eraan herinnerd dat het ook belangrijk is om soms je persoonlijke voorkeuren na te gaan. Het is dus mogelijk dat we, voordat we planten gaan zoeken, alles in het algemeen nagaan en dan ook de meest vernieuwende eruit filteren. Het is waarschijnlijk de enige oplossing om een minst efficiënte tuin te vinden.

Aangezien de tevreden klanten van een tuinonderhoudsbedrijf reeds de goede smaak van onze aanpak kennen en onder de indruk zijn van de schoonheid ervan, proberen wij ook ons werk aan te passen aan de persoonlijke voorkeuren. In ruil daarvoor zijn de klanten het meest tevreden.

Uit ervaring is het zo dat alles valt of staat met de persoonlijke smaak van de klant. Het is niet prettig als een tuin meteen gedomineerd wordt door groene planten die niet echt interessant zijn om te beplanten. Soms is het een punt om een collectie van een ander soort planten te hebben. Sommige gezinnen hebben bijvoorbeeld een hoeveelheid rode rozen als een van de meest toegewijde rozen die alleen in hun achtertuin te vinden zijn. Deze rozen kunnen gemakkelijk worden gekweekt en kunnen een mooie bloemensituatie opleveren. Hetzelfde gebeurt met andere bloemen, roodstaartachtigen, gipskruid …

Wat u dus moet doen, is altijd proberen uw tuin en uw favoriete bloemen aan te passen aan voorbije gelegenheden. Als het uw persoonlijke keuze is om een rozentuin te hebben, probeer dan een open stijl van uw tuin te hebben, met de hoeveelheid bloemen die u echt wilt. Voor uw rozentuin is dit iets anders. Het is begrijpelijk dat het idee van een open stijl is om geur te hebben, maar de beste tuinbloemen kunnen alleen op een open manier gecreëerd worden. In het geval van een gesloten tuin is dat niet zo vanzelfsprekend.

Hoe dan ook, een open boeket of bloemstuk is geweldig als het op een algemene manier is gearrangeerd met algemene kleuren, bloemen en planten. Het is niet goed als de schikking is gemaakt volgens persoonlijke voorkeuren of smaken.