Een proces heeft een begin en een einde en daarom is het natuurlijk nuttig maar niet altijd aan te bevelen hulp van buiten in te roepen. Deze methode moet zelf gesponsord worden omdat er steeds ondersteuning nodig is en meestal is dit de administratieve kant van het bedrijf en niets meer en als dit eenmaal gedaan is, het krijgen van een groot jaarlijks pakket met voordelen, zijn de alternatieven teniet gedaan. Maar, ik hoop dat u begint te begrijpen en te erkennen dat het proces een vorm van zakendoen is en hier zijn een aantal eenvoudige, achter de rug zijnde ONTWIKKELINGEN.

Ga door van stap tot stap, ook al is het doel gekwantificeerd Dus in dit voorbeeld als je gaat om 1000 items te verkopen, wat gebeurt er als je nodig hebt om de inventaris te vergroten? In plaats van een voor de hand liggende figuratie kunt u overwegen de industriële grootte papierrollen vervangen door industriële grootte floss zakjes, gewoon een beetje rommelig? Als je nog steeds hetzelfde proces moet doen als in het vorige voorbeeld. Is er hier iets dat niet aan bod is gekomen?

Zoals aan het begin van dit artikel vermeld, is proces een veelgebruikte term die het jargon binnen de bedrijfsvoering mist. Maar, u kunt zeer onderlegd worden en zeer zeker een betere procesmanager dan de gemiddelde persoon die het alleen probeert te doen. Wat volgens ons de belangrijkste hulpmiddelen zijn in het procesbeheer zijn:

Emotionele Intelligentie:

U moet nu in contact staan met de emoties achter de bedrijfsprocessen en vermijden dat u zaken als de mensen, de producten en de klantenrelaties van elkaar probeert te scheiden. Onze workshops omvatten niet alleen gespecialiseerde training maar ook kritische zaken zoals teambuilding en interpersoonlijke vaardigheidstraining.

Overtuigingskracht:

Dit is een van de processen met de hoogste focus in onze workshops. Het gaat om het schrijven van brieven aan de managers, maar het is zoveel meer dan dat. Het helpt je te begrijpen wat je cliënten voelen en hoe je gezien wordt, dierenhaat kan veranderd worden en daar is niet veel over te zeggen. Zie het als een proces om mensen te helpen bij het doordenken van je presentatie. Een woordenboek kan met woorden die je oplossingen geven beter dan niet.

Een ander belangrijk element dat bij dit alles van groot belang is, is luisteren. Je moet begrijpen wat je klanten denken. Zij gebruiken misschien niet het register dat u voor dat product doet, maar er kunnen andere activiteiten zijn. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u op een andere afdeling werkt en dat uw werk een beetje anders is dan dat van een andere afdeling. Als u naar de boekhoudafdeling gaat, kan uw aanpak heel anders zijn en als u naar nog na de boekhoudafdeling gaat, kan uw presentatie heel anders zijn. Bekijk het op deze manier. Je zit op een andere afdeling, dus er zijn niet zoveel mensen die je iets moeten leren om je te helpen. Uw stem aan die klant is heel anders dan de accountants familieleden of supervisor die ze gewend zijn.

Bruggen:

Als je een brief hebt geschreven zijn de beste woorden om te gebruiken:Kun je (dacht) kunnen we…enHier zijn de belangrijkste punten om te gebruiken bij het gebruik van bruggen.

Als je op dit punt het risico loopt verkeerde haakjes te maken: Video emails/ontmoetingen met klanten, of introductiebrieven, emails met groeten aan klanten, enz.

Wij bevelen aan dat die "Bevestigingse-mails" worden genoemd, waarin u bevestigt dat zij het hebben ontvangen, of u bevestigt dat zij uw e-mails/ontmoetingen hebben gelezen en dat u alles in het werk stelt om ervoor te zorgen dat zij de e-mails krijgen.

De verschillende hoeden die de procesmanager moet dragen tijdens het procesTe veel mensen denken dat ze gewoon een procespersoon zijn? Hout werd gebruikt in het pretpark door de lang verloren familie, degenen die je met rust lieten toen je op de Happy Dance School zat. Maar het was zeer effectief, je kon zien dat ze jouw richting volgden, maar je kon ook opmerken dat, ook al was er geen uniformiteit, ze in werkelijkheid de systemen volgden. Het systeem dat je creëerde voor dit proces was niet bijzonder origineel, en hoewel het niet zo bekend was, was het niet echt moeilijk om te leren. Het werkte gewoon. Het namaken ervan was veel moeilijker. Hetzelfde systeem wordt gebruikt door de beste praktijken in verschillende bedrijven. In dit geval betekent het dat je moet kijken naar wat zij doen en hetzelfde proces moet gebruiken. Bekijk hun processen, en repliceer ze, zodat uw proces beter is dan dat van hen of erop lijkt. U zou naar het proces van de Duitse autofabrikanten kunnen kijken en zien hoe zij verschillende productielijnen en -systemen gebruiken om hun auto's te produceren. Laten we voor de grap eens kijken naar British Aerospace. Pegu heeft in de afgelopen drie jaar zijn totale kapitaalgoederen met ongeveer 15 miljard dollar zien toenemen en nu zouden zij deze nieuwe manier van werken moeten overwegen om de Europese Unie tevreden te stellen wat milieukwesties betreft en ook de Verenigde Staten wat kostenbesparingen betreft. Deze nieuwe manier van zakendoen moet een manier van zakendoen zijn met een laag volume en een lage complexiteit.