TegelzetterHoewel het gebruik van keramische tegels in de eerste plaats bedoeld is om het oppervlak te bedekken, is aandacht voor details, zoals het aanbrengen van randen voor bepaalde hoeken van de vloer, belangrijk voor een goed afgewerkt project.

Het plaatsen en uit elkaar plaatsen van tegels is iets waar u rekening mee moet houden als u zelf aan de slag gaat. U wilt er zeker van zijn dat u de indeling en plaatsing goed doet om gebreken te voorkomen en om zo veel mogelijk aan de voorschriften te voldoen. Als u toch beslist om rond obstakels te betegelen door een tegelzetter, zoals een afgeronde hoek of een grote hoek of een tegenstrijdige vloerrichting, is het belangrijk dat u uw lay-out tijdens de voorfase van uw project verschillende keren dubbel controleert om er zeker van te zijn dat uw werk correct is. Bovendien moeten uw tegels, om er zo professioneel mogelijk uit te zien, idealiter perfect passen binnen het tegelraster en in lijn liggen met de aangrenzende tegels.

Bepaalde soorten tegels vereisen preciezere sneden, u kunt dit te weten komen door te experimenteren. In plaats van het gebruiken van natte zagen vind een tegel-snijden gids in boeken. Verschillende soorten tegels beginnen bij de verschillende grootte van tegels in de range van .5-1 sq. ft. elk, de centra van een tegel in een rij zijn de belangrijkste en je zal over het algemeen het snijden te doen van deze.

In elk van deze tegels is een referentie of schaal dus om een project te beginnen is het belangrijk om informatie te verzamelen van de fabrikant voor hun assortiment van tegels. Onderzoek het materiaal, wat gebeurt er met het gaat om de optimale regelingen voor elke tegel te bepalen, Polymeer klei met toegevoegde pigmenten in het geeft een geweldig resultaat, terwijl flexibele klei niet goed hecht wanneer gebakken bij hoge temperaturen, zodat natuurlijke randen worden gebruikt met het.

Hoe groter de cirkels hoe meer snijvermogen ze hebben, de eerste stap is het vastleggen van de snijlijnen, terwijl u keramische tegels snijdt, plaatst u een krasbestendig stuk plaatstaal en plakt u dit over het gebied waar u aan het snijden bent. Op deze manier kan de tegel niet ongebrand worden wanneer het in het snijproces wordt geplaatst. korte taak wegens het lage bakselproces. Neem vervolgens uw tijd bij het uitvoeren van de klus, waarbij u de rechte sneden zorgvuldig handhaaft. Bereid de tegel voor volgens de instructies en breng hem lager in de pan, zodat u verzekerd bent van een vlak oppervlak voor lijm, mastiek, mortelmengsel en andere hechtmaterialen.

Meng de lijm eerst met water en voeg er dan ten minste drie van de bindmiddelen aan toe, de mengverhouding is volledig afhankelijk van de hoeveelheid water, de bindmiddelen worden op het reinigingsproduct vermeld door de mengverhouding.

Spuit het over de tegel en breng het aan te beginnen bij een van de hoeken, helling ontmoetingen, de verbinding in dit niet werkt, niet te repareren en te herhalen indien nodig. Met deze vaardigheid van het doen is hier is waardevolle kennis van tegel, meester van de temper= tuur vaardigheid is de echte sleutel tot het krijgen van een baan zoals keramische tegel; u zult deskundigen nodig hebben om de klus te klaren.