Wij maken gebruik van de volgende dakbedekkingsdiensten

1/ Sommige glasbeschermingsbedrijven voorzien ons van imago glasbescherming. Dit is een gemonteerd, verzegeld, gemerkt glasbeschermingssysteem gecontroleerd en gemaakt om standaard kenmerken zoals te hebben:

– Keuze uit standaard en aangepaste beglazing- Energiezuinig- Maat- Lage aanschafkosten- Lange termijn garantie

2/ Wij maken uw dak ook waterdicht met verschillende frituurwerende coatings en wij kunnen gemakkelijk weer dicht gemaakt worden met het juiste waterdichtingssysteem. Zo kunt u uw dak jarenlang gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de waterdichtheid. Tevens bieden wij u een levenslange Sealcoating aan voor een perfecte afdichting en langdurige bescherming van al uw dakbedekking. De coating is gemaakt om te worden toegepast en vervolgens wanneer gewist, zal het niet resulteren in verkleuring aan iets eronder Het waterdichtingssysteem zal ook worden gemaakt om uit te breiden in een mum van tijd om de dakbedekking dak. Tenslotte heeft het een goede kwaliteit aluminium gecoat oppervlak door bekende natuurfabrikanten. Deze zijn allemaal inbegrepen in onze vrijblijvende gratis dakbedekking schattingen.  Daklekkage Utrecht

3/ Wij bieden ook een gratis, veilige betalingsregeling voor de klanten. Ook als u wilt dat uw vragen met betrekking tot uw dak, dan hebben we de faciliteiten om uw persoonlijke records te nemen en te delen met onze klant koelkast indien nodig. Wij bieden klanten klantenoverleg per telefoon, neem contact met ons op als u meer over ons wilt weten. Wij zouden ook onze klanten een volledige hygi├źnische en veiligheid vrije baan met uitgebreide en concurrerende prijzen aanbieden.