Handen, Macro, Plantaardige, Bodem, Toenemen, Leven

Wilt u een tijdelijke, voordelige en veilige manier om tegen lage kosten hekken te plaatsen om een ​​veilige groene werkzone te creëren? Zo ja, dan moet u voorgemonteerde kunststof schoren installeren of we kunnen de bestaande omheining vervangen door sterkere, duurzame oplossingen tegen nominale Beschoeiing.

Boorput ondergraven Putboren is een van de meest gebruikelijke methoden om beton rond pijpen en pijlers te versterken.

o Gebruik alleen voorgegoten stutten

o Onze schouders zijn klimaatgestuurd voor zowel verwarmings- als koelsystemen. Bovendien zijn onze gereedschappen ontworpen voor het boren van boorgaten bij temperaturen tot 1200 ft. onder nul.

o Onze gereedschappen zijn ontworpen om het boorgat te snijden en hieronder zullen we onze ondersteuningsproducten presenteren. Elk van onze producten kan goed presteren door gebruik te maken van een mengsel van staal en ingereden rubber. We upgraden onze technologie voortdurend om betere prestaties te bereiken en onze ondersteuningsproducten zijn geschikt voor elk gevormd gat op elke diepte.

o Onze stutproducten zijn voorbereid op elke omgeving die nodig is om goed te kunnen functioneren. We gebruiken grondverzet om de stutinspecteur uit elk deel van het aardgat te verwijderen. Ook brengen wij onze eigen materiaaleigenschappen aan op de grond van de opdrachtgever zonder gebruik te maken van kunststof stutproducten.

o Geen problemen met bevrediging, aangezien elk niet-synthetisch materiaal onder de temperatuur van de aarde kan worden geïntroduceerd zolang dit materiaal niet wordt verwijderd of affiniteit met de grond wordt gemengd, zonder enige verandering in het effect van hitte, dauw en uitdroging. De temperatuur in het aardgat wordt door deze stutmaterialen op peil gehouden door de kracht van onze stuthamer.

o Onze ondersteuningssystemen zijn ontworpen om comfortabeler te kunnen worden geïnstalleerd dan hydraulische ondersteuningssystemen, aangezien deze bovengronds en gemakkelijk verplaatsbaar zijn, terwijl constructief gebouwde ondersteuningssystemen bovengronds en duurder zijn.

o Onze stutsystemen verliezen hun veer niet, waardoor de vaste montagetijd korter is. De twee of drie tapgaten in het stutsysteem vormen een hydraulische toediening over het gat, zodat de klant de stuthamer snel en gemakkelijk kan ophalen.

o Onze engineering van ons ondersteuningssysteem is ook ontworpen om redenen waarvoor we Forerded niet schuwen. We voorzien geen problemen in de industrie met ons merk- en installatievaardigheden, opgeleid team van ingenieurs en gekwalificeerde technici.

o Onze stutproducten zijn getest op eigenschappen als water- en windbestendigheid en functioneren dus in elke omgeving. Onze materialen zijn van voldoende sterkte om een ​​goede stevige structuur te behouden, zelfs onder belasting van: reuzen Schoppen, ECK herfstwolken en explosiegolven.

o bewezen kennis van de installatie, afwezigheid van kunststof ondersteuningssystemen en de stabiliteit van kunststof ondersteuningen, bieden wij alle benodigde informatie, after-sales service en reparatie.