close-up van mannetjeshanden die cirkelzaag bij bouwwerf gebruiken - aanemer  stockfoto's en -beelden

Teamstructuur

• Verantwoordelijkheid: 5-5 leden• Vier dagelijkse e-mails• Twee visuals• Jaarlijkse vergoeding: N30,000.00

In eerste instantie wordt de projectmanager van het project door de opdrachtgever gedelegeerd aan zijn assistent. Met het groeiend aantal uitbestede telemarketingbedrijven en -centra, werd ons echter ook ingehuurd, zowel als projectmanager als als uitbestede teammanager. Het was de bedoeling om de uitbestede projecten van zes nieuwe klanten binnen 3 dagen te implementeren.

Bovendien omvat het project de ontwikkeling van vier documenten voor het belangrijkste klantbedrijf. Voor elk van de projecten hebben we een korte presentatie gemaakt van onze diensten en de infrastructuur die we kunnen bieden.

Ons contactbeheer bevindt zich in het Excel-blad van het klantbedrijf en we hebben ook een korte sectie op ons cv gemaakt waarin al onze ervaring tot nu toe aan de klanten wordt vermeld.

We bereiden ons ook voor om een ​​schokagent te worden die de diensten van onze collega aan het klantbedrijf levert. Het betekent dat we hun teamleden minimaal 6 maanden moeten managen voordat we kunnen beginnen??? Gelukkig gaat alles goed.

Onze dagvergoeding is gebaseerd op een tarief van een agent. Daarom hebben we hier en daar een project zonder salariskloof. Het salaris zal om te beginnen echter gebaseerd zijn op uurtarief en naarmate we onze ervaring en diensten uitbreiden, zullen we een tweewekelijks salaris krijgen.

In de tussentijd tussen het realiseren van de lijst met kantoren als onze klant, het bezoeken van onze concurrenten en na het aannemen van enkele van hun werknemers, aan het einde van elke week zorgt het rapport in onze wekelijkse coachinggesprekken ervoor dat de klant ons een dagelijkse medaille geeft, vogels toegang tot een onkostenrekening (PA), verzekeringen en een klein inkomen dat we nu al als onderdeel van ons salaris beschouwden.

Onze wekelijkse coachinggesprekken gaan vaak over het hebben van feedback vanuit het perspectief van de diensten of het geplande personeel en Put, we accepteren een heldere geest dat we alles zullen "naar voren brengen" wat nodig is.

Negatieve kritiek

Op dit moment, voordat we ons organiseerden met de lijst met kantoren als onze klant, hebben we mogelijk enkele negatieve feedback ontvangen, vooral omdat we hadden geprobeerd onszelf te organiseren. Sommige feedbacks kunnen klinken als "we krijgen dat niet voor elkaar en dat in de afgesproken tijd", of "onze prijzen zijn te hoog", of "we communiceren niet echt goed met klanten".

Echter, hoewel deze interviews, van de 100 telefoontjes die we deden, hadden we een soort "900" systeem dat DownsizingBescherm managementIdentRM Expansion

olescencetab Faith wil daar geen deel van uitmaken, iets belangrijks om op te merken is dat we het een voorwaarde maken om samen te werken met bedrijven/bedrijven die willen dat we met hen samenwerken. De besluitvorming van "dat is wat we moeten doen" zal niet echt helpen. Wij zijn van mening dat tijd doorbrengen onder druk geen dialoog met onze klanten is, maar op de een of andere manier een conflict dat ze niet langer kunnen hebben, en dat we ze ook niet per se de voorkeur moeten geven als wie ooit gaat, zal zijn wie ze willen, ongeacht wie de beveiligingsuitwisseling krijgt.

Daarom is het mijn taak van vandaag om mezelf altijd bij elkaar te rapen en mijn personeel te ontmoeten om ervoor te zorgen dat we altijd een succesvol contact met de klant hebben. Als we, terwijl we dit doen, een probleem hebben, ben ik bij hen. Zo niet, dan hebben we een uitdaging.

Professionaliteit:

U vraagt ​​zich misschien af ​​waarom wij een uitbestede organisatie professionaliteit moeten kunnen bieden?

Om dit soort vragen te beantwoorden, moeten we begrijpen dat het los staat van en gerelateerd is aan de diensten die we leveren.

Professionaliteit is gewoon een term die beschrijft wat wij als projectmanagers van anderen verwachten. Als u in hun kantoor was, zou u dezelfde servicestandaard verwachten van de uitbestede organisatie. Maar als een klant vindt dat zijn uitbestede medewerkers niet dat "legitieme" gevoel hebben, is dat professionaliteit.

Professionaliteit is iets dat tot uiting komt in ons uiterlijk, ons gedrag, ons communicatievermogen en het vertegenwoordigen van het bedrijf als geheel. Soms belt een klant ons aan de telefoon en als we bij onze klanten thuis zijn… en de klant belt ons uit het niets – we zijn professionaliteit.

Ik ben niet op een punt met mijn medewerkers om onze medewerkers zelf deze dingen te laten voelen, maar ik moet er wel voor zorgen dat ik aandacht zal besteden aan wat ze consequent doen.

Hetzelfde geldt, om eerlijk tegen hen te zijn. We moeten ze altijd respecteren bij alles wat ze doen.

Als ze thuis zijn – we willen niet respectloos zijn tegenover het huis van onze klanten, we willen gewoon de mensen respecteren met wie we werken.

Als we hun groei niet mogelijk maken, hebben ze meer reden om onze organisatie te verlaten. Dit wordt normaal gesproken veroorzaakt door een waargenomen gebrek aan respect.

Nadat we ze ongeveer 4 maanden hebben gediend, hebben we nu de interne neiging om te zeggen dat ze nieuwe, werkplekmethoden moeten toepassen.

Deze arme oude werknemer zal zo verrast zijn dat we ze waarderen.